Over Elynus

Welkom op de site van Elynus! Mijn naam is Annemieke Remmerde. In 1999 ben ik gestart als makelaar bij een makelaarskantoor in Ede.

Al gauw werd ik betrokken bij de ontwikkeling en verkoop van een recreatiepark in het midden van ons land. Hier ging mijn hart sneller van kloppen! In de daarop volgende jaren heb ik mij steeds verder bekwaamd in de vastgoedsector.

De combinatie van privaatrecht, vastgoed, het zien van alle potentiële mogelijkheden en vooral het contact met mensen maken dat ik met veel plezier in deze sector werkzaam ben.

Op de pagina diensten staat een overzicht van mijn werkzaamheden.

Benieuwd hoe we zouden kunnen samenwerken? Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek (én een kop goede koffie).

Graag tot ziens!

Ervaringen

4.5/5
Ik maak al vele jaren gebruik van de diensten van Annemieke (Remmerde) en ben hier zeer tevreden over. Annemieke verzorgt voor mijn huurders/bedrijfspand de berekening van kosten, opmaak van facturen, indexaties en de administratie voor de servicekosten. Overleg met partijen zoals bijv. verzekeraar of energieleveranciers wordt waar gewenst door haar overgenomen. Ze kan adviseren hoe de (service)kosten te verdelen en vervolgens te verwerken. Voor mij belangrijk om hierin ontzorgd te worden en dat is zeker het geval. Ik wens nog jaren van de diensten van Elynus gebruik te kunnen maken.
5/5

Elynus ( Annemieke ) heeft ons heel goed  geholpen bij de opstart van de VVE Gebouw Bedrijvencomplex Haarbos te Maarsbergen. Zoals hulp bij de opzet van de begroting, de verdeling van de servicekosten en het (concept) huishoudelijk regelement. Toen wij dit pand kochten waren de VvE zaken nog niet op elkaar afgestemd. Wij hebben handvatten gekregen waar we op moeten letten zodat we de administratie en VvE zaken up to date houden.

5/5

Ontzorgen en korte lijntjes: dat is wat we zoeken als VVE en dat levert Annemieke van Elynus. Ik werk nu een aantal jaren met haar samen als voorzitter van onze VVE en met volle tevredenheid. Annemieke is goed en makkelijk bereikbaar, toegankelijk en kan snel schakelen. Daarnaast professioneel en  veel ervaring in de VVE “branche”. Kortom, ik hoop nog vele jaren met haar te kunnen samenwerken !

Bibi Balhuizen
Bibi Balhuizen - Aalders, voorzitter VvEBiesterbos in Bennekom
5/5

Elynus vastgoeddiensten | Gelderse Roos 89 | Scherpenzeel | 06 – 41 11 29 34 | info@elynus.nl

Realisatie in samenwerking met leerlingen technasium JFC